Digital Foto + Bluetooth-hodetelefoner

Nordens største magasin om digitalfoto og video. Vi hjelper deg med å få mest mulig ut av digitalkameraet og tilhørende utstyr. Magasinet tester og anmelder alt det nye, slik at leserne får råd og veiledning før de skal kjøpe nytt utstyr og dermed unngår feilkjøp. Med hvert blad får du en CD fylt med videokurs.

Nå kan man bestille:

  • 2 utgaver av Digital Foto + Bluetooth-hodetelefoner for kun kr 49,00 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.
  • 8 utgaver av Digital Foto + Bluetooth-hodetelefoner for kun kr 299,00 + kr 39,50 i porto og ekspedisjon.
  • 8 utgaver av Digital Foto for kun kr 199,00.

Trådløse hodetelefoner til telefon, nettbrett og PC
Nå kan du unngå irriterende kabler når du vil lytte til musikk fra smarttelefonen, nettbrettet og datamaskinen. BPM X1 er et velspillende sett med stereohodetelefoner med avansert Bluetooth-teknologi, som er enkle å koble til utstyret. De smarte og komfortable hodetelefonene har en rekkevidde på hele 10 meter, og med dem kan du nyte musikken trådløst i hele huset, i hagen eller når du er på farten – uten å være hemmet av irriterende kabler.
Du kan også koble hodetelefonene til PC-en eller telefonen som trådløse hodetelefoner, hvor den innebygde mikrofonen gjør det mulig å føre telefonsamtaler eller bruke Skype uten å slåss med ledninger. BPM X1 har høy komfort med lav vekt og myke, omsluttende øreputer, som sikrer deg ren og kraftfull lyd uten bakgrunnsstøy. Batteritiden er på imponerende 10 timer, og hodetelefonene lades opp via en USB-kontakt. Verdi: 599,-

 

Kampanjen er dessverre avsluttet..

kommentarer